За компанията

Интериорът като изкуство и творчески подход към всеки детайл

Какво правим?

Стоян Пашов е основателят и движещото лице на SYNERGY DESIGN. Чрез принципа – интериорът като изкуство, и благодарение на творческият му подход към всеки един детайл, той успява да отличи SYNERGY DESIGN от останалите студиа.

Екипът му от млади и амбициозни хора с множество комплексни знания, умения в сферата на дизайна ежедневно се доказват като  професионалисти в едно от най-добрите студиа. Следвайки, световните тенденции в дизайна и нашият уникален стил, ни позволява да достигнем до нови висоти с всеки следваш проект и разширяваме мащабите на работата си!

Давайки ново качество на живот, правим мечтаният дом на нашите клиенти в реалност. Именно за това, винаги поставяме желанията Ви, на първо място!

SYNERGY DESIGN проектира, както жилищен интериор така и обществен. Етапите на нашата работа са от план разпределение и проектиране до цялостното изълнение на проекта, обмисляме всичко до най-малкият детайл и резултатьт е висококачествено обслужване. Качеството и дизайна на изпълнените от нас проекти се доказват във времето!

Концепцията ни се основава на създаването на синергия, израстването ни като един сплотен и висококвалифициран екип! Основните ни цели са – качество функционалност, постигане на баланс, грижа за клиента.

Добрият дизайн изисква много повече от вдъхновение и идея. Много важно е да разбираме и познаваме материята в основи! 
От нас може да очаквате дизайн на високо ниво, обзавеждане и ремонт до най-дребният детайл! 

Свържете се с нас